Контакт

Во случај на прашања, предлози или потреба од дополнителни информации, ве молиме контактирајте не на office@pharmas.mk.

PharmaS Македонија

+389 2 2550 350
+389 2 2550 351 (fax)
office@pharmas.mk

PharmaS седиште

Маркетинг и продажба

Бизнис развој

PharmaS производство

+385 44 295 991
+385 44 295 999 (fax)
info@pharmas.hr

Контакт со медиуми

PharmaS Русија

+381 116 556 226
+381 116 556 229 (fax)
info@pharmas.rs

PharmaS Русија - Фабрика

+381 23 3150 315
+381 23 3150 289 (fax)
info@pharmas.rs

PharmaS Босна и Херцеговина

+387 33 765 400
+387 33 765 401 (fax)
info@pharmas.ba

PharmaS Косово

PharmaS Швајцарија

+41 22 755 63 33
+41 22 755 63 32 (fax)

PharmaS Русија