Идеи за здрава иднина
Веруваме дека со инвестирање во здравството ги градиме темелите на исполнет живот и успешно општество.
Препознатливост и доверливост
Долги години ги снабдуваме регионалните и светските пазари со фармацевтски производи.
Развој и иновации
Работењето на развој на сопствени иновативни производи е составен дел од нашиот секојдневен живот.
Партнерски однос
Ние се развиваме со нашите партнери и работиме заедно за да изградиме здрава иднина.
Previous
Next

Луѓе

270 вработени го негуваат квалитетот како наша основна вредност во сите области на бизнисот - истражување и развој, производство и регулација, маркетинг и продажба.

Покриеност на Европа

Со тим од 112 вработени во маркетинг и продажба, присутни сме на дури шест регионални пазари со вкупно население од 22 милиони луѓе.

Инфраструктура

Со EU GMP, CFR 21 и HACCP сертифицирани капацитети, нашите производни процеси, дистрибуција и контрола на квалитетот се во согласност со најстрогите стандарди на европската фармацевтска индустрија.

Идеи за здрава иднина

Хрватско фармацевтско производство за домашен и странски пазар

Основана кон крајот на 2008 година, хрватската компанија PharmaS оттогаш лансираше повеќе од 200 различни лекови на рецепт, како и широк спектар на иновативни производи без рецепт. Во рамките на портфолиото на компанијата се издвојува брендот Dietpharm. Присутен на пазарот повеќе од 30 години, Dietpharm е препознаен како стандард за квалитет и во Хрватска и во регионот.

Групацијата PharmaS е присутна во дури 20 земји низ светот. Редовното снабдување на бројни пазари со квалитетни фармацевтски производи е обезбедено со работа на три современи фармацевтски фабрики – во Ракитје, Поповача и Зрењанин.

Следете го Ѕид на здравјето за најновите информации за одржување на здравјето и подобрување на квалитетот на вашиот живот.