Кариери

Работата во PharmaS вклучува динамична средина и континуиран раст и развој. Учењето и стекнувањето искуство се основата на нашата лична и професионална извонредност. Покрај стекнувањето знаења, вештини и искуство, се поттикнуваат идеи и предлози за подобрување на внатрешните процеси. Ги наградуваме иновациите, креативноста и проактивноста и поттикнуваме отворена комуникација на сите нивоа.

Сакате да станете дел од тимот на PharmaS? Пријавете се на еден од отворените конкурси или испратете ни отворена апликација на office@pharmas.mk за да бидете вклучени во базата на податоци на кандидати. Ајде заедно да создадеме идеи за поздрава иднина!

Барање

Испратете ни отворена понуда за работа.